Despre noi

Despre Sercom Imobiliare

Sercom Imobiliare nu vinde imobiliare, ci îsi ajuta clientii sa gaseasca si sa achizitioneze proprietatea perfecta. Tot ce îsi doreste un cumparator este sa îi fie ascultate si îndeplinite cerintele, nu are nevoie sa fie convins, deoarece stie înca din primul minut în care vede o proprietate daca îi place sau nu.
 
Suntem o companie înfiintata în aprilie 2015, având ca domeniu principal de activitate intermedierea imobiliara. În spatele acestei companii se afla o echipa cu o experienta de peste 15 ani în domeniul imobiliar, cu toate acestea, consideram ca cel mai important aspect al unei agentii imobiliare nu este brandul sau vechimea pe piata, ci devotamentul, profesionalismul si corectitudinea agentului imobiliar.
 
Agentul imobiliar este cel care va este alaturi în procesul de tranzactionare, cel care va asculta, va întelege si încearca sa va îndeplineasca cerintele, nu brandul sau vechimea pe piata.
 
Este foarte important ca între agent si client sa se creeze un sentiment de încredere, siguranta si transparenta, pentru ca tranzactia sa fie finalizata în cele mai bune conditii. Majoritatea clientilor care vor sa apeleze la serviciile unui agent imobiliar îsi întreaba cunoscutii, practica raspândita atât la noi, cât si peste hotare.
 
Un client multumit aduce alti clienti, iar un agent imobiliar de încredere va fi mereu recomandat apropiatilor.
 
Apelând cu încredere la serviciile noastre, veti vinde sau cumpara în conditii de maxim profesionalism si obiectivitate deoarece pretuim timpul si încrederea clientilor nostri.
 
Asadar, SERCOM IMOBILIARE, prin agentii certificati în domeniul imobiliar si al evaluarilor imobiliare, va sta la dispozitie cu servicii imobiliare complete prin:
 
  • Onestitate si integritate                                                                     
  • Abilitati de negociere
  • Cunoasterea procesului de achizitie
  • Receptivitate
  • Detinerea unor informatii corecte despre piata imobiliara
  • Aptitudini de comunicare